Detail Advies
We zoomen in op jouw interieur behoefte
Bij het opstellen van een interieuradvies maak ik gebruik van kleurkaarten of kleurwaaiers. Leveranciers tonen hun kleuren voor muurverf, vloerverf en andere verfsoorten via deze kleurkaarten. Op deze manier kan ik mooie kleurcombinaties maken.

Detail Advies

Heb je een specifiek interieur vraagstuk?

Je bent best al heel happy met je interieur, maar er mist nog iets of je komt niet helemaal uit een specifiek onderdeel ervan? Laat mij dan met je meekijken door middel van een Detail Advies! Dit is een maatwerk interieuradvies. Bij een Detail Advies zoomen we in op je specifieke woonvraag. Deze kan bijvoorbeeld te maken hebben met hulp op het gebied van indeling, kleur, materiaal, sfeer, samenhang, licht en armaturen, meubels en accessoires. We kijken gedetailleerd naar het gekozen onderwerp of eventueel een combinatie van verschillende onderdelen. Aan jou de keus. Tijdens onze kennismaking brengen we je behoefte goed in kaart. Op basis van ons gesprek zal ik een maatwerk offerte voor je maken. Zo weet je vooraf goed waar je aan toe bent.

Neem contact met me op als je meer informatie wil over de verschillende mogelijkheden of tarieven van het Detail Advies. 

Indelingsplan

De juiste indeling van een ruimte is de basis voor elk ontwerp. Door middel van een indelingsplan, zie je heel helder hoe je de ruimte optimaal kan benutten. Hierbij wordt rekening gehouden met zaken als de routing en de grootte van meubels, maar ook bijvoorbeeld met zichtlijnen en lichtinval. Ik zorg dat het esthetische en het praktische met elkaar in balans zijn en zorg dat er een fijne flow ontstaat in huis.

Kleuradvies

Kleuren zijn heel bepalend voor de sfeer in huis. Gezelligheid, ruimte, rust, levendigheid; je kunt het allemaal bereiken met de juiste kleur. Maar wist je ook dat je met kleuren op wanden (en tegenwoordig ook op plafonds!) ruimtes groter, kleiner, smaller en breder kan laten lijken? Je kunt ruimtes er ook mee verbinden. Door middel van een kleur- en materialenplan kan ik je helpen om precies die sfeer en verbinding in huis te bereiken, die je zoekt. Je ontvangt een duidelijk overzicht met alle materialen en kleurnummers zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Lichtplan

Ook verlichting speelt een heel belangrijke rol bij de sfeer in huis. Door hierin de juiste keuzes te maken en een goede verdeling te maken tussen functioneel- en sfeerlicht ontstaat er een fijne balans in huis en zijn jouw ruimtes optimaal inzetbaar voor verschillende doelen. Eye-catchers kunnen extra mooi worden uitlichten waardoor ze de aandacht krijgen die ze verdienen. Wel is het belangrijk bij het maken van een lichtplan dat de indeling al bepaald is.

 

Wil jij een Detail Advies aanvragen?