Diensten
Wat ik voor je kan betekenen
Een van de diensten die ik aanbied is het vinden van de leukste accessoires voor jouw interieur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vazen, kandelaars, vloerkleden, schilderijen, etc.

Ontdek de diensten van Studio Sōsu

Interieuradvies

Ga jij verhuizen, (ver)bouwen of ben je toe aan een nieuw en fris interieur? Studio Sōsu biedt verschillende diensten op het gebied van interieuradvies. Laat mij je inspireren en helpen met leuke nieuwe en frisse interieur ideeën, slimme indelingen en een fijne flow in huis. Samen maken we je woonwensen inzichtelijk waarna ik voor jou een waanzinnig mooi én tijdloos interieur creëer dat echt bij je past. Aan het eind van het traject, heb je een goed doordacht, persoonlijk, praktisch én haalbaar plan in handen, waarmee je meteen aan de slag kunt.

Meer informatie

3D Visualisatie

Zien hoe het wordt; dat is toch wat je wil als je op het punt staat een heel nieuw interieur aan te schaffen? Daarom maak ik voor jou de mooiste fotorealistische 3D visuals, waardoor je een goed beeld krijgt van de ruimte, de indeling, de meubels en de verlichting. Zelfs de sfeer kan je door middel van deze visuals proeven. Het ontwerp komt tot leven! Ik bied je de mogelijkheid om alvast door je nieuwe interieur te wandelen, voordat je daadwerkelijk overgaat tot het nemen van beslissingen. Daardoor ga je met een gerust gevoel de realisatie fase in.

Meer informatie

Detail Advies

Bij een Detail Advies zoomen we in op een specifieke woonwens die je hebt. Dit is een maatwerk dienst. Ben je bijvoorbeeld niet blij met je indeling, de verlichting of heb je behoefte aan meer samenhang wat betreft kleur? Eerst breng ik je vraag goed in beeld, waarna ik zorg voor een concreet kleur advies, lichtplan, indelingsplan of meubelplan. Is de basis al goed op orde, maar mis je vooral nog sfeer? Laat me je dan helpen met het vinden van de leukste (wand)decoratie en woonaccessoires.

Meer informatie

Vrijblijvend een offerte opvragen?