Interieur Advies
Van je huis een thuis maken

Interieuradvies

Kan jij wel wat hulp gebruiken?

Ga jij verhuizen, (ver)bouwen of ben je toe aan een nieuw en fris interieur? Of ga je misschien wel samenwonen, maar weet je niet hoe je beide stijlen met elkaar combineert. Interieuradvies biedt uitkomst! Ik kan je helpen om alles duidelijk te krijgen. Soms heb je gewoon net even dat duwtje in de rug nodig. Op basis van mijn analyse vind jij je persoonlijke interieurstijl en ik vertaal deze vervolgens naar je (nieuwe) woning. Ik vind het bij interieuradvies belangrijk dat je uiteindelijk een plan in handen hebt, dat stijlvol én praktisch is en helemaal bij je past!

Een leuke bank of stoel of gezellig kleed uitzoeken, kan iedereen. Maar om dat samen te laten smelten tot één geheel is een kunst op zich. Door eerst te bepalen wat je woonstijl is, wordt het creëren van een samenhangend interieur ineens al een stuk makkelijker. Je hebt veel helderder voor ogen wat jouw smaak is en van welke kleuren, meubels, accessoires etc, jij blij wordt. Het is belangrijk dat je huis als een thuis gaat voelen en dat je interieur je omarmt. Daarom is die eerste stap van het ontdekken van je interieurstijl ook zo belangrijk. 

Maar niet alléén sfeer is belangrijk. Ook is het fijn om, door de juiste indeling, de ruimte zo optimaal mogelijk te benutten. Denk hierbij aan praktische indelingen en looproutes, maar ook aan mooie zichtlijnen (waar heb je mooi zicht op de tuin, welke indeling geeft het meest ruimtelijke gevoel, waar heb je het meeste licht in de ruimte). Alles komt voorbij op weg naar het eindontwerp. 

Laat mij je inspireren met leuke originele interieur ideeën, waar je net zelf even niet op was gekomen. Wordt (weer) verliefd op je huis, doordat er een frisse wind door je huis waait van nieuwe kleuren en materialen. Alles is goed op elkaar afgestemd, er is harmonie in de woning. Thuiskomen is weer een feestje! En daar kan je nog jaren van genieten. 

studio sosu interieuradvies interieurontwerper

Voordelen interieuradvies

  • Hulp van een enthousiaste en professionele interieur expert met veel kennis
  • Er ontstaat samenhang in je interieur
  • Je maakt optimaal gebruik van de ruimte
  • Je wordt verrast met leuke originele interieur ideeën, kleuren en materialen
  • Je ontvangt een stijlvol én praktisch plan, waarmee je direct aan de slag kunt
  • Je wordt (weer) verliefd op je huis

Laten we van jouw huis een thuis maken!