Over mij
Hi, ik ben Sanne

The Studio Sōsu Story

De visie

Sōsu betekent in het Japans: oorsprong of bron van waaruit dingen ontstaan.

Ik geloof dat je huis een bron kan zijn. De basis van waaruit je avonturen beleeft. Als je basis goed is en je huis geeft je een gevoel van veiligheid, rust en plezier, kan je buitenshuis maximaal tot bloei komen.

Ook betekent Sōsu ‘saus’. Met net zoveel liefde en passie als een chefkok, giet ik een mooie interieursaus over je woning, waardoor het een prachtig, stijlvol en tijdloos geheel wordt.

Ik wil je op een persoonlijke manier helpen om van jouw huis een thuis te maken; een basis waar jij je comfortabel en veilig voelt. Een plek waar je tot rust komt, maar ook een plek waar je plezier kan maken met je vrienden, je familie en/of gezin. Samen met jou een smaakvol interieur creëren dat écht bij je past en waar je trots op kunt zijn. Dat is mijn missie!

Wie is Sanne

My Story

Met een kunstenares als moeder en een grafisch vormgever als vader is creativiteit mij met de paplepel ingegoten. Vanaf jongs af aan was ik al geïnteresseerd in kleuren, vormen, materialen, architectuur en interieur en dit werd nog eens versterkt toen ik ging werken in de mode. Daar leerde ik abstracte inspiratie om te zetten naar commerciële/ bruikbare ontwerpen. Een aantal jaar geleden kochten mijn vriend en ik een nieuwe woning en bij het inrichten ervan laaide mijn interieur passie weer helemaal op! Ik was inmiddels 10 jaar ondernemer in de mode en e-commerce en besloot mijn bedrijf te verkopen en vol voor het interieurvak te gaan. Sindsdien maak ik elke dag mensen blij met mooie, stijlvolle, warme, tijdloze en goed doordachte ontwerpen. Ik kan oprecht zeggen dat ik van mijn passie mijn werk heb gemaakt.
Ik ben al 21 jaar samen met de liefde van mijn leven en 11 jaar geleden werd deze liefde bezegeld met een prachtige dochter. We wonen sinds een aantal jaar in een heerlijke woning op de rand van Pijnacker en Zoetermeer. Verder ben ik dol op reizen, padellen, gezellige avondjes met vrienden en lange hikes door de natuur.

Dit ben ik Sanne Kooloos
Fun Facts

About Me

Onze katten

Ik ben een mensen mens

Ik breng m’n vrije tijd het liefst door met familie en vrienden. Samen mooie herinneringen maken, dat is waar ik heel blij van word!

Verslaafd aan padel

Ik heb altijd gesport, maar deed het regelmatig met een gezonde dosis tegenzin. Sinds een jaartje padel ik met vriendinnen en met mijn vriend en kan ik echt niet meer zonder. I’m hooked! Sporten is nog nooit zo leuk geweest.

Matching katten

We hebben ze er niet opzettelijk op uitgekozen, maar onze katten passen qua kleur en tekening perfect bij ons interieur. Op m’n socials zie je ze af en toe voorbij komen. Als je ze al kan spotten met hun schutkleuren, hahaha!